Tesztmester

Hogyan védd értékeidet? Provision-ISR kamera rendszer teszt

2016. május 18. 07:37 - ChickenNightmares

provision-4-camera-cctv-kit.jpg

Üdvözlök mindenkit ezen az esős szombati napon! Mivel nincs kedvem a kerten dolgozni és egyéb ajtón kívüli teendőkhöz sincs bennem különösebben erős motiváció, inkább úgy döntöttem írok egy tesztet a Provision-ISR 4 csatornás kamerarendszeréről.

Mikor a doboz a kezembe került, az első benyomást a megnyerő design tette rám (a kedvező ár után, persze). Kicsomagolás után magát az eszközt kezembe fogva ez folytatódott, egy fekete, korrekten kinéző eszközről van szó, minimalista designnal. Alapvetően egy beltéri egységre vagy médialejátszóra hasonlít. A hátát megnézve nem sok minden van amit ne lehetne kitalálni elsőre, rendelkezik 4 koax bemenettel a kamerákhoz, VGA kimenettel monitorhoz, HDMI digitális átvitelhez, ethernet csatlakozóval, illetve USB csatlakozóval egérhez.

A vezérlő egység

A vezérlő egység egy mutatósan kinéző kis fekete doboz, minimál designnal. A tetején egy QR kódot és MAC címet tartalmazó matrica található, ami a távoli eléréshez kell. Könnyű maga a gép, szét is szedtem, belülről a doboz szinte üres, az egész computer egy 5 x 5 cm-es panelon található. Ha okos telefonok nem léteznének, meglepődnék az eszköz méretén. Az eszköz hátulsó oldalát a következők alkotják: 4 darab video input (KOAX), VGA és HDMI output monitorhoz, egy hálózati adapter, egy USB, egy pár audio be- kimenet (RCA), illetve a tápegység csatija.

Folyt. köv 

http://www.muszakiarena.hu/termekek/provision-isr-biztonsagi-kamera-rendszer-4-db-inframegvilagitos-kameraval/1736

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztmester.blog.hu/api/trackback/id/tr788715796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása